KIYMALI POĞAÇA - Sunumlarım

Column Left

13 Ocak 2015 Salı

KIYMALI POĞAÇA

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

KIYMALI POĞÇA

250 GR KIYMAYI SOĞANLA KAVURUN,TUZ VE KARABİBERLE TATLANDIRIN.
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ,1 YUMURTA,4 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT,KABARTMA TOZU, VE ALABİLDİĞİNE UN İLE KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR ELDE EDİN.
HAMURDAN YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIN,ORTASINA İÇ HARÇINDAN KOYUN VE POĞÇA ŞEKLİ VERİN. POĞÇALARIN ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN VE FIRINDA ÜZERLERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.
AFİYET OLSUN
Serpil'in Mutfağı'na Teşekkürler



Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments