PORTAKAL KABUĞU REÇELİ - Sunumlarım

Column Left

16 Ocak 2015 Cuma

PORTAKAL KABUĞU REÇELİ

Sponsorlu Bağlantılar

PORTAKAL KABUĞU REÇELİ
Malzemeler:
6-7 adet portakal
4 su bardağı toz şeker
2 bardak portakal suyu
Sponsorlu Bağlantılar
2 bardak su
Hazırlanışı:Portakalın kabuklarını ince olacak şekilde soyup kıvırıp iğne yardımı ile ipe dizin.
Portakal kabuğunun acısı çıkması için üzerini geçecek şekilde su koyup kaynatın ve süzün ve bu işlemi 3-4 kez tekrarlayın.
Tencereye su , portakal suyu ve şekeri koyup 10-15 dk kaynayıp ipe dizilmiş portakal kabuklarını ekleyip kıvan alıncaya kadar kaynatın ve soğuyunca ipten portakal kabuklarını çıkartıp servis yapın.
 Afiyet Olsun
Pembe Tatlar'a Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments