Sponsorlu Bağlantılar
GÜVEÇTE TÜRLÜ
MALZEMELER
600,GRM, KUŞBAŞI ET
1,ADET PATLICAN
1,ADET PATATES
1,ADET KABAK
1,ADET HAVUÇ
2 ,ADET SİVRİ BİBER
2 ADET DOMATES
1,KURU SOĞAN
1,ÇAY,B ZEYTİN YAĞI
1,YMK ,K BİBER SALÇASI
1,TATLI,K DOMATES SALÇASI
1,TATLI ,K KARA BİBER,TUZ
HAZIRLANMASI
ETİ TUZ EKLEYEREK DÜDÜKLÜ TENCEREDE 10,DK HAŞLAYALIM
SEBZELERİ KÜP KÜP DOĞRAYALIM
SALÇA, KARA BİBER İLE BÜTÜN SEBZELERİ
HARMANLAYALIM
TOPRAK GÜVEÇ KABA YAĞI ALALIM
YARI HAŞLADIĞIMIZ ETİ KIZARTALIM
SEBZELERİ ÜZERİNE KOYALIM
1,5 SU BARDAĞI ET SUYUNU İLAVE EDİP
SEBZELER YUMUŞAYINCAYA KADAR PİŞİRELİM
PİŞEN YEMEĞİMİZİ 20,DK KADAR
DİNLENDİRDİKTEN SONRA SERVİS YAPALIM
NOT : YEMEĞİ VAKİT VARSA ÇOK ÖNCEDEN
HAZIRLAMASINI TAVSİYE DERİM TATLARIN DAHA GÜZEL OTURMASI İÇİN...Aslının Mutfaği'na Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments