Havuçlu Bisküvili Pasta - Sunumlarım

Column Left

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Havuçlu Bisküvili Pasta

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Havuçlu Bisküvili Pasta
1 kilo havuç
5 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
yarım limon rendesi
yarım portakal rendesi
yarım limon suyu
Petibör bisküvi
1 su bardağı fındık
Yapılışı:
Bir tencere içerisine 5 su bardağı su koyup soyduğunuz havuçları 5,6 parçaya kesip yumuşayana kadar kaynatın.
pişen havuçları suyuyla birlikte rondo dan geçirin.
havuç püresini bir tencereye koyup 5 yemek kaşığı nişastayı 1 bardak suda çözdürüp ilave ediyoruz.
Toz şeker,portakal limon rendesini,limon suyunu ve vanilyayı ilave edip krema kıvamı alana kadar pişiriyoruz.
Borcamı ıslatıp bizküvilerden 1 sıra dizin üzerine havuç püresinden dökün ve bisküvlerin üzerine yayın.Üzerine tekrar bisküvi dizin bu şekilde 4,5 kat aynı işlemi tekrarlayın aralarına rondodan çektiğiniz fındık koyabilirsiniz.
en üst katına isterseniz kremşanti ve hindistan cevizi koyabilirsiniz.dolapta 3,4 saat bekletip servis edebilirsiniz.Pastacı Kız'a Teşekkürler



Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments