Sponsorlu Bağlantılar
KARTOPU TATLISI
MALZEMELER
200 gram
Çiğ krema
1 su bardağı toz şeker
Aldığı kadar hindistan cevizi
80 gram sütlü çikolata (Benmari usulü eritilecek)
Süslemek için ceviz
HAZIRLANIŞI
Kremayı karıştırma kabına boşaltın ve şekeri ekleyip şeker eriyene kadar çırpın. Azar azar hindistan cevizini ekleyin ve kurabiye hamuru kıvamı alıncaya kadar karıştırın. Hazırladığınız karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın ve yuvarlayıp bir tepsiye alın. Çikolatayı parçalayıp benmari usulü eritin. Erittiğiniz çikolatayı kartoplarının üzerine gezdirin, şekerlemelerle süsleyin ve buzdolabına kaldırın. En az 2 saat bekletip servis yapın.AFİYET ŞİFA OLSUN.Semra'nın Mutfağı'na Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments