Kayısı Reçeli - Sunumlarım

Column Left

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Kayısı Reçeli

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kayısı Reçeli
1 kilo kayısı
1 kilo şeker
3-4 limon tuzu
Kayisilari yikiyip ortadan ikiye ayiriyoruz çekirdeklerini atmiyoruz kırıp bademleri alıyoruz kayisilarin üzerine şekeri koyup ocaga alıyoruz bedemleride ekliyoruz önce hararetli ateşte sonra kısık ateşte kaynatiyoruz yarım saat kadar en son limon tuzlarini atıp bir taşım daha kaynatıp altını kapatiyoruz kavanozlara sicakken doldurup kapatiyoruz.Tarifi için instagram.sevdeyemek e Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments