Sponsorlu Bağlantılar
Buyrun Malzemeler⤵️ Kullandigim ölçü:200 ml su bardağı 🔹️1 paket Baklavalik yufka 🔹️1 su bardağı Hindistancevizi (icine yemek kasigi seker eklenicek) 🔹️1 su bardağı ince Findik(icine bir yemek kaşığı seker eklenicek) 🔹️Toplam 2 yemek kaşığı Şeker gerekli 🔹️2 Yumurta Yufkalara sürmek icin: 🔹️100 gr Eritilmiş Tereyağ
Yüzeyine gezdirmek için: 🔹️80 gr Eritilmiş Tereyağ Şerbeti: 🔹️2 su bardağı Şeker 🔹️2 su bardağı su 🔹️çeyrek limon 🔹️5 dakika orta derecede kaynatilip sogumaya birakilir. Pişme Süresi 🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 40 dakika pisicek. 🔹️Tatliniz firindan ciktiktan 4/5 dakika sonra Soguk Şerbet dökülür. Kolay gelsin💐
Ellerinize sağlık @masmavi3mutfakta <3
Sponsorlu Bağlantılar
Yüzeyine gezdirmek için: 🔹️80 gr Eritilmiş Tereyağ Şerbeti: 🔹️2 su bardağı Şeker 🔹️2 su bardağı su 🔹️çeyrek limon 🔹️5 dakika orta derecede kaynatilip sogumaya birakilir. Pişme Süresi 🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 40 dakika pisicek. 🔹️Tatliniz firindan ciktiktan 4/5 dakika sonra Soguk Şerbet dökülür. Kolay gelsin💐
Ellerinize sağlık @masmavi3mutfakta <3
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments