Sponsorlu Bağlantılar
Bolca Yapın ve Buzdolabınızda Bekletip Bütün 1 Sene Yiyin
Prof. Dr. İbrahim USLU’dan çok özel bir tarif Pancar turşusunu bolca yapın ve buzdolabınızda bekletip bütün bir sene yiyin, özellikle de kansızlık problemi olanlar bu tarif sizin için:
Ee artık kış kapıya dayandı işte şimdi turşu zamanı! Turşu deyince bizde akan sular duruyor özellikle de pancar turşusu, en hızlı, en keyifli ayrıca da en lezzetli olanı.
Bıraksalar elma gibi yerim o derece
Bu tarifi babam da çok sever, yıllar önce bizzat kendisi yaparken izlemiş ve öğrenmiştim. Baskın sarımsak tadı istemeyenler sarımsakları ezmek yerine bütün ya da 2 parçaya ayırarak kullanabilirler.
PaNcarları iyice yıkadıktan hatta fırCaladıktan sonra kabuklarıyla haşlarsanız rengi koyu olacaktır. Soyup pişirdiğinizde de bu koyu mor rengi elde etmeniz oldukça zor.
Suyunu ayarlarken dikkat etmeniz gereken haşlama suyunu dökmemek. Böylece hem lezzeti hem de rengini koruyabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Prof. Dr. İbrahim USLU’dan çok özel bir tarif Pancar turşusunu bolca yapın ve buzdolabınızda bekletip bütün bir sene yiyin, özellikle de kansızlık problemi olanlar bu tarif sizin için:
Ee artık kış kapıya dayandı işte şimdi turşu zamanı! Turşu deyince bizde akan sular duruyor özellikle de pancar turşusu, en hızlı, en keyifli ayrıca da en lezzetli olanı.
Bıraksalar elma gibi yerim o derece
Bu tarifi babam da çok sever, yıllar önce bizzat kendisi yaparken izlemiş ve öğrenmiştim. Baskın sarımsak tadı istemeyenler sarımsakları ezmek yerine bütün ya da 2 parçaya ayırarak kullanabilirler.
PaNcarları iyice yıkadıktan hatta fırCaladıktan sonra kabuklarıyla haşlarsanız rengi koyu olacaktır. Soyup pişirdiğinizde de bu koyu mor rengi elde etmeniz oldukça zor.
Suyunu ayarlarken dikkat etmeniz gereken haşlama suyunu dökmemek. Böylece hem lezzeti hem de rengini koruyabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments