Sponsorlu Bağlantılar
SÜTLÜ PAMUK POĞAÇA_______ ✔Bugün Sizlere Ilk defa burda izlediginiz yeni bir Poğaça Katlama Şeklini Sunmaktan cok mutluyum. ✔Sekil vermek cok kolay nerdeyse hic zamaninizi almiyor👍 ✔Hamuru Süt ile yogurduğum icin son derece hafif Yumusacik bir Pogaca oluyor. ✔Tarifi Denemeden önce bircok Püfnoktasi verdigim detayli videoyu izlemenizi tavsiye ederim. ✔Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun.🌹 Buyrun Malzemeler⤵️ Kullandigim ölçü:125 ml çay bardağı 🔹️2 Yumurta aki 🔹️2 cay bardağı ilik Süt 🔹️3 tatli kaşığı Şeker 🔹️1 tatli kaşığı Tuz 🔹️yarim paket Yaşmaya (veya 1 paket Tozmaya) 🔹️6,5 _7 cay bardağı Un (dikkatli ekleyin lütfen) 🔹️75 gr Yumuşak Tereyağ (veya margarin) 🔹️200 gr Peynir
Yüzeyine sürmek icin: 🔹️2 Yumurta Sarısı 🔹️1 yemek kaşığı Süt 🔹️Susam Pisme Süresi: 🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 200°Fırında yaklaşık 25/30 dakika Pişicek (her firin farklidir pisme Süresi değisebilir) Kolay gelsin 🌹 ___________ INGREDIENTS 2 egg white 2- 1/2 cup milk 3 tea spoon sugar 1 tea spoon salt 20 gr yeast 7_ 1/2 cup flaur 75 gr butter
200 gr feta cheese 2 egg yolk 1 table spoon milk Bake in the preheated oven 200°for 25/30 minutes. Enjoy⚘ ___________ Via: #Masmavi3mutfakta
Sponsorlu Bağlantılar
Yüzeyine sürmek icin: 🔹️2 Yumurta Sarısı 🔹️1 yemek kaşığı Süt 🔹️Susam Pisme Süresi: 🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 200°Fırında yaklaşık 25/30 dakika Pişicek (her firin farklidir pisme Süresi değisebilir) Kolay gelsin 🌹 ___________ INGREDIENTS 2 egg white 2- 1/2 cup milk 3 tea spoon sugar 1 tea spoon salt 20 gr yeast 7_ 1/2 cup flaur 75 gr butter
200 gr feta cheese 2 egg yolk 1 table spoon milk Bake in the preheated oven 200°for 25/30 minutes. Enjoy⚘ ___________ Via: #Masmavi3mutfakta
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments