Sponsorlu Bağlantılar
PEYNİRLİ POĞAÇA
MALZEMELER
YARIM SU BARDAĞI SICAK SU
YARIM SU BARDAĞI SÜT
YARIM SU BARDAĞI YOĞURT
1 PAKET YAŞ MAYA
1.5 ÇAY KAŞIĞI ŞEKER
1.5 ÇAY KAŞIĞI TUZ
125 GR BECEL MARGARIN
ALABİLDİĞİNE UN
İÇ HARÇI
PEYNİR VE MAYDANOZ
YAPILIŞI
ÖNCE SU VE SÜT KARIŞTIRILIR,MAYA ERİTİLİR,ŞEKER EKLENİP KARIŞTIRILIR,MAYA KABARTILIR.
5 DAKİKA KABARDIKTAN SONRA DİĞER MALZEMELER İLAVE EDİLİP KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR YAPILIR.
HAMUR 20 PARÇAYA AYRILIP ELLE DAİRE ŞEKLİ VEREREK ORTASINA PEYNİR MAYDANOZ KARIŞIMI KONUR VE POĞÇA ŞEKLİ VERİLİR.,
POĞÇALAR TEPSİDE 15-20 DAKİKA KABARDIKTAN SONRA ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜR,ÜZERLERİ KIZARANA KADAR FIRINDA PİŞİRİLİR.
PAMUK GİBİ OLAN LEZZETLİ BİR POĞÇA TARİFİDİR....AFİYET OLSUN.SERPİL'İN MUTFAĞINA TEŞEKKÜRLER
Sponsorlu Bağlantılar
MALZEMELER
YARIM SU BARDAĞI SICAK SU
YARIM SU BARDAĞI SÜT
YARIM SU BARDAĞI YOĞURT
1 PAKET YAŞ MAYA
1.5 ÇAY KAŞIĞI ŞEKER
1.5 ÇAY KAŞIĞI TUZ
125 GR BECEL MARGARIN
ALABİLDİĞİNE UN
İÇ HARÇI
PEYNİR VE MAYDANOZ
YAPILIŞI
ÖNCE SU VE SÜT KARIŞTIRILIR,MAYA ERİTİLİR,ŞEKER EKLENİP KARIŞTIRILIR,MAYA KABARTILIR.
5 DAKİKA KABARDIKTAN SONRA DİĞER MALZEMELER İLAVE EDİLİP KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR YAPILIR.
HAMUR 20 PARÇAYA AYRILIP ELLE DAİRE ŞEKLİ VEREREK ORTASINA PEYNİR MAYDANOZ KARIŞIMI KONUR VE POĞÇA ŞEKLİ VERİLİR.,
POĞÇALAR TEPSİDE 15-20 DAKİKA KABARDIKTAN SONRA ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜR,ÜZERLERİ KIZARANA KADAR FIRINDA PİŞİRİLİR.
PAMUK GİBİ OLAN LEZZETLİ BİR POĞÇA TARİFİDİR....AFİYET OLSUN.SERPİL'İN MUTFAĞINA TEŞEKKÜRLER
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments