Sponsorlu Bağlantılar
SUCUKLU KAŞARLI PİDE
MALZEMELER
5 SU BARDAĞI UN
YARIM PAKET YAŞ MAYA
1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
ILIK SU
İÇ HARCI İÇİN
KÜP DOĞRANMIŞ KAŞAR VE SUCUK(ARZU EDERSENİZ ZEYTİN VE BEYAZ PEYNİR)
MANTOLAMAK İÇİN
1 YEMEK KAŞIĞI PEKMEZ
YARIM SU BARDAĞI SU
SUSAM
HAZIRLANIŞI
HAMUR MALZEMELERİNDE KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA HAMUR ELDE EDİYORUZ VE HAMURLARDAN 10 EŞİT PARÇA BEZE YAPIP 10 DAKİKA KADAR DİNLENDİRİYORUZ.
HAMUR BEZELERİNDEN TABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE ACIYORUZ VE ORTASINA SUCUKLU KAŞARLI İÇ HARÇDA KOYDUKTAN SONRA KENARLARDAKİ, HAMURLARI İÇE DOĞRU ÇOK SIKMADAN SARIYORUZ.TÜM BEZELERİ AYNI ŞEKİLDE SARIN.
PEKMEZLE SUYU KARIŞTIRIP PİDELERİ ÖNCE PEKMEZLİ SUYA ,ARDINDAN SUSAMA BULAYARAK,YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNDE ÜZERLERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ.
AFİYET OLSUN.SERPİL'İN MUTFAĞINA TEŞEKKÜRLER
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments