ARNAVUT CİĞERİ - Sunumlarım

Column Left

25 Haziran 2015 Perşembe

ARNAVUT CİĞERİ

Sponsorlu Bağlantılar

ARNAVUT CİĞERİ
Malzemeler ;
250-300 gram dana ciğeri
1 tepeleme yemek kaşığı un
Tuz
Sponsorlu Bağlantılar
Kızartmak İçin ;
Sıvı yağ
Yapılışı ;
1.resimdeki gibi ciğeri tabağa alıp tuz serpin ve karıştırın.
2. ve 3.resimdeki gibi un serpip iyice harmanlayın. Kızmış olan
sıvı yağa tek tek koyarak rengi dönene kadar kızartın. Servis
tabağına alıp ciğerden önce küp küp doğrayıp kızartılmış patates,
soğan, maydanoz ve domates ile servis yapın…Tarifini bizimle paylaşan Beyhan'ın Mutfağı 'na Teşekkürler




Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments