KIYIR KIYIR AY DOĞDU TATLISI - Sunumlarım

Column Left

25 Mayıs 2019 Cumartesi

KIYIR KIYIR AY DOĞDU TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
KIYIR KIYIR AY DOĞDU TATLISI ~Ramazana özel Yeni Tarifler Serisi~ Gecen sene verdigim ismi tarifi sekli ile bana ait olan "Aypare" Tarifim bircok Blog ve kanalda denendi cok mutlu oldum. Bu tarifimde farkli bir hamur uyguladim,sekli yine bir bardak ile verdim Kiyir kivamda harika bir Tatli oldu. İsim olarak Farkli bir lezzet oldugu icin Ay Doğdu Tatlisi olsun dedim. Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun 💐







Buyrun Malzemeler⤵️ Kullandigim ölçü:125 ml cay bardağı 🔹️1 Yumurta 🔹️125 gr Yumuşak Tereyağ 🔹️2 yemek kaşığı irmik 🔹️2 yemek kaşığı Yogurt 🔹️yarim cay bardağı Sıvıyağ 🔹️1 Paket Vanilya 🔹️1 cay kaşığı dolu Kabartmatozu 🔹️1 cay bardağı Ögütülmüs Ceviz 🔹️4 cay bardağı Un(dikkatli ekleyin lütfen bende 4 cay bardağı arti 1 yemek kaşığı yeterli oldu) 🔹️Limon kabugu rendesi Serbeti: 250 ml su bardağı ölçüsü 🔹️2 su bardağı Şeker 🔹️2 su bardağı su 🔹️çeyrek limon 5 dakika orta derecede kaynatilip sogumaya birakilir. Pişme Süresi: 🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 190°Fırında yaklaşık 25/30 dakika Pişicek. 🔹️Tatliniz firindan ciktiktan 3/4 dakika sonra Soguk Şerbet dökülür. Kolay gelsin 💐
Tarif için Teşekkürler: https://www.instagram.com/masmavi3_mutfakta
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments